System som innehåller stor volym av viktig information kan vara svårt att på ett enkelt vis få ut. Detta innebär vanligtvis problem då ett konstant varierande informationsbehov ska tillfredsställas inom organisationen.

Beslutsstöd är kort sagt ett samlingsbegrepp för ett flertal tillvägagångssätt att stödja i beslutsfattande. Detta i huvudsak genom datorbearbetning av större informationsmängder med hjälp av beslutsstödsystem samt algoritmer för att utvinna information från övriga system inom företaget. Vad beslutsstödsytem handlar om är att fungera som en stöttepelare och effektivt verktyg för beslutsfattande.

Många IT-system är optimerade för att behandla repetitiva och många transaktioner. Med Inköpsdesigns verktyg får ni enkelt en övergripande och sammanfattande bild av företagets samtliga områden. Detta med hjälp av BI-system som hjälper till att både identifiera och analysera, samt visualisera data med hjälp av säkra och välhanterade funktioner.

Det finns ett överflöd av olika system och programvaror av beslutsstöd. I de system som Inköpsdesign har att erbjuda finns det en rad möjligheter till beslutsstöd, rapporter och data i ett program som passar er. Kontakta oss gärna så berättar vi mer kring våra beslutsstödsystem och ger er den information ni behöver om dem. Tillsammans ser vi till att ert företag förses med rätt verktyg och system för er inköpsavdelning.

Vi hjälper er att ta fram rätt beslutssystem för er inköpsavdelning

Innan vi börjar utvärdera olika verktyg för beslutsstödsystem rekommenderar vi att ni på förhand analyserar och fastslår vad syftet och målet med beslutsstödet är.  Med oss finns möjligheten att ta omfattande hjälp, alternativt att dela upp inköpsavdelningens behov enligt kategorisering och ta hjälp enbart i enskilda tjänster. Vår målsättning är att vi med vår expertis och rekommendation ska finna en mer effektiv inköpsprocess för ert företag.

Oavsett om ni är en rutinerad inköpsorganisation med bra koll på era kostnader, eller om det är första gången ni inser behovet av att reducera företagets kostnader, så kan vi på Inköpsdesign hjälpa er.

Ta gärna kontakt med oss för ett kostnadsfritt uppstartsmöte där vi gemensamt går igenom företagets situation. Vi besvarar eventuella frågor och ger er ytterligare information om våra tjänster.

Hjärtligt välkomna till oss på Inköpsdesign.

Rådgör med en expert

Kontakta oss för en timmes gratis rådgivning. Vi tar en diskussion om dina utmaningar och behov oavsett om detta avser utbildningsbehov, rekrytering, metodstöd eller resursstöd.

Bli kontaktad

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Läs våra senaste nyhetsbrev »

Vi behandlar dina uppgifter enligt GDPR. Läs mer här »

Ring oss gärna på 070-612 46 29