Vi erbjuder dig inköpskonsulter. Vår ambition är att finnas där våra kunder finns, därför finns vi på flera ställen i landet. Vi har ett antal kvalificerade inköpskonsulter som är redo att ta ditt företag till nya resultatnivåer.

En inköpskonsult ger ditt företag många fördelar så som ökad resurstillgång, effektiv inköpsprocess och högre lönsamhetssiffror. Vi arbetar för att göra er inköpsprocess mer effektiv med huvudsakligt mål att sänka de totala inköpskostnaderna.

Inköpsanalys för dig

Söker du inköpskonsulter?

Vi heter Inköpsdesign och har arbetat med inköp under många år. Vi har lång erfarenhet och grundligt utarbetade metoder för inköp och supply-chain-management. I vår regi finns ett gäng inköpskonsulter som vill ta sig an utmaningen att effektivisera era inköp.

Vilken typ av inköpskonsult är ditt företag behov av? Vi tillhandahåller resurser med olika kompetensprofiler som till exempel inköpschef, förändringsledare inköp, Inköpsspecialist, kategoriansvarig/strategisk inköpare, operativ inköpare och inköpsassistent.

Kontakta oss för en inköpsanalys som ger bättre lönsamhet

Vår utgångspunkt är alltid att använda och bygga vidare på det som redan finns hos kunden. Därför är det viktigt för oss att den kunskap vi för över är praktiskt tillämpbar och skapar förutsättningar för ditt företag själva ska kunna gå vidare efter genomfört uppdrag.

Vad väntar du på? Ta kontakt med oss och hör dig för mer information om hur vår inköpskonsult hjälper dig.

Nyckelord:
Inköpskonsult | Inköpsanalys

Rådgör med en expert

Kontakta oss för en timmes gratis rådgivning. Vi tar en diskussion om dina utmaningar och behov oavsett om detta avser utbildningsbehov, rekrytering, metodstöd eller resursstöd.

Bli kontaktad

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Läs våra senaste nyhetsbrev »

Vi behandlar dina uppgifter enligt GDPR. Läs mer här »

Ring oss gärna på 070-612 46 29