Behöver ditt företag en operativ inköpare i Stockholm? En rekrytering är ofta en komplicerad och lång process, dessutom tar ni som företag en stor risk – en felrekrytering kan vara kostsam.

Därför erbjuder vi på Inköpsdesign dig resurser och kompetens som du inte har i ditt företag idag!

Vi tillhandahåller resurser med olika kompetensprofiler så som inköpschef (CPO), förändringsledare inköp, inköpsspecialist, kategoriansvarig/strategisk inköpare, inköpsassistent och operativ inköpare i Stockholm. Det är ditt företag som står i fokus!

Operativ inköpare för dig i Stockholm

Operativ inköpare i Stockholm som sänker dina kostnader

Genom att anlita Inköpsdesign får ni en kvalificerad inköpare i Stockholm som har operativ erfarenhet och kunskapen att ta er inköpsavdelning till nya höjder. Vi hjälper dig att sänka dina inköpskostnader.

Det gör vi genom att vi tillför kompetensutveckling och resurser som effektiviserar inköp och säkerställer ökad lönsamhet i alla typer av företag, organisationer och offentlig sektor.

För dig som letar efter operativ inköpare i Stockholm – du kan sluta leta nu. Vi kan erbjuda ett helhetskoncept av tjänster och produkter inom inköpsområdet, allt för att anpassa oss för just ditt företag, i din bransch och efter dina önskemål. Våra kvalificerade operativa inköpare i Stockholm är på din sida.

Kontakta en operativ inköpare i Stockholm

Vi berättar gärna mer hur våra kvalificerade operativa inköpare i Stockholm kan hjälpa dig och ditt företag. Tveka inte att höra av dig till oss, du når oss via telefon eller e-post.

Läs mer om våra tjänster!

Nyckelord:
Inköpare Stockholm | Operativ inköpare Stockholm

Rådgör med en expert

Kontakta oss för en timmes gratis rådgivning. Vi tar en diskussion om dina utmaningar och behov oavsett om detta avser utbildningsbehov, rekrytering, metodstöd eller resursstöd.

Bli kontaktad

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Läs våra senaste nyhetsbrev »

Vi behandlar dina uppgifter enligt GDPR. Läs mer här »

Ring oss gärna på 070-612 46 29