Så sparar du 10–20 % på era inköp

22 september 2016

ska%cc%88rmavbild-2016-09-09-kl-09-20-09

Är du ensam om att se lönsamheten i en bättre inköpsprocess?

Alla vet att det bästa sättet att öka lönsamheten är att sänka kostnaderna snarare än att försöka höja intäkterna. Är du inköpsansvarig vet du att mycket av den ”dolda lönsamheten” finns på inköpssidan. De flesta företag kan sänka sina kostnader med 10–20 % genom att styra upp och se över sina externa inköp. Med en spendanalys hjälper vi dig att hitta era dolda rikedomar!

Spendanalys är en bra start

Med en spendanalys blir era inköpsprocesser tydliga och begripliga för alla. Vi samarbetar med Excelspecialisten som utvecklar verksamhetsanpassade lösningar inom bl.a. Excel, Power BI, Business Intelligence (BI) och webb. Med vår kunskap om inköpseffektivisering och Excelspecialistens expertis inom utveckling kan vi leverera kraftfulla rapporter och skräddarsydda rapporter till ditt företag, i format som enkelt kan delas via t ex SharePoint. Vi sköter alla bakomliggande funktioner och inmatning av data. Ni kan även integrera ert affärssystem mot vårt Spendanalys-verktyg för att kunna jobba med inköpsprocessen långsiktigt.

Prova vår spendanalys – gör vår demo!

På vår hemsida kan du prova vårt verktyg Spendanalys BI och se hur det fungerar. Demon hittar du här: www.inkopsdesign.se/kundportal

Efter analysen blir det action

Många, både konsulter och företag själva, kan göra en spendanalys. Men inte alla har kunskapen att åtgärda de brister köpbilden visar. Vi på Inköpsdesign är experter på inköpsprocessens alla delar och kan hjälpa er med både spendanalysen och de åtgärder som behöver göras. Vare sig det är att samla inköpen till färre leverantörer, strama upp inköpsrutiner, automatisera fakturalösningar eller utveckla budgetarbetet.

Våra nöjda kunder förklarar det bättre

Med kunder som Sveaskog, Bilprovningen, Hyresgästföreningen, Västerbottens läns landsting har vi erfarenhet av väldigt olika organisationer och branscher. Gemensamt är att våra kunder sett den stora lönsamhetspotential som finns i att förbättra inköpsorganisationen – och tagit steget till att göra det. De är förmodligen också bättre på att själva beskriva hur vi har hjälpt dem att sänka sina inköpskostnader.

Kämpa inte i motvind – ta hjälp av oss för att sänka era inköpskostnader.

Se några av våra kundcase här
Läs mer om vår spendanalys här
Boka en timmes gratis rådgivning här


« Tillbaka

Rådgör med en expert

Kontakta oss för en timmes gratis rådgivning. Vi tar en diskussion om dina utmaningar och behov oavsett om detta avser utbildningsbehov, rekrytering, metodstöd eller resursstöd.

Bli kontaktad

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Läs våra senaste nyhetsbrev »

Vi behandlar dina uppgifter enligt GDPR. Läs mer här »

Ring oss gärna på 070-612 46 29