Nyhetsbrevsarkiv

Vi hjälper dig svara på offentlig upphandling

7 maj 2018

Hur ska man svara på offentlig upphandling? Flera företag upplever svårigheter med att svara på offentliga upphandlingar. Det är tidskrävande och kräver en djupgående expertis… Läs vidare »

Inköpsanalys – Förstå vad du köper!

18 december 2017

Ända ner på radnivå hjälper vi dig att verkligen förstå vad du köper! Analys. För att verkligen se vad man köper från sina leverantörer behöver… Läs vidare »

Behöver du hjälp att anställa nya medarbetare?

16 november 2017

Vi hjälper dig snabbt och kostnadseffektivt Inköpsdesign samarbetar med Trygghetsrådet (TRR) sedan flera år tillbaks. Det som gör oss unika är att vi underlättar för… Läs vidare »

Kraljics matris – ladda ner vårt verktyg!

27 september 2017

Så här jobbar du med Kraljics matris – ladda ner vårt verktyg gratis! Kraljics matris introducerades 1983 av Peter Kraljic. Matrisen är ett analysverktyg och en modell… Läs vidare »

Inköpskonsulter – Flexibel bemanning av inköpsexpertis

14 mars 2017

Söker du en flexibel inköpskonsult som snabbt är igång? Testa oss! När Kunden behövde fylla ett resursbehov inom strategiskt inköp föll valet på Inköpsdesign. Konsulten… Läs vidare »

Öppen källkod – en källa till stora möjligheter

15 november 2016

Dra nytta av öppen källkod med kontroll Öppen källkod är en fantastisk tillgång för företag som vill spara tid pengar i sin utveckling. I många… Läs vidare »

Nytt förslag sänker kostnaderna för tjänstebil

13 oktober 2016

Nya tjänstebilsregler på gång! Fler kommer att välja klimatsmarta fordon Med både piska och morötter vill regeringen öka andelen elbilar och laddhybrider. För företag och… Läs vidare »

Så sparar du 10–20 % på era inköp

22 september 2016

Är du ensam om att se lönsamheten i en bättre inköpsprocess? Alla vet att det bästa sättet att öka lönsamheten är att sänka kostnaderna snarare… Läs vidare »

Kraljics matris

7 april 2016

Kraljics matris introducerades 1983 av Peter Kraljic. Matrisen är ett analysverktyg och en modell för fastställande av strategi för olika inköpskategorier. Den kan också användas… Läs vidare »

Situationsanpassad Inköpsfunktion

22 mars 2016

Bemanning som alltid svarar mot dina behov Alla företag är dynamiska. Så varför ha en statisk inköpsfunktion? Genom Situationsanpassad Inköpsfunktion får du en inköpsenhet som alltid… Läs vidare »

Det hade vi ingen aning om

23 november 2015

Det var en gång ett företag som hade på tok för höga kostnader för sina inköp av kontorsmateriel – något de inte hade en aning… Läs vidare »

The Power of Procurement

20 april 2015

En undersökning bland företagsledare visar att den utmaning de ser som den absolut viktigaste för ökad konkurrenskraft på en allt tuffare marknad, är att reducera… Läs vidare »

Rådgör med en expert

Kontakta oss för en timmes gratis rådgivning. Vi tar en diskussion om dina utmaningar och behov oavsett om detta avser utbildningsbehov, rekrytering, metodstöd eller resursstöd.

Bli kontaktad

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Läs våra senaste nyhetsbrev »

Vi behandlar dina uppgifter enligt GDPR. Läs mer här »

Ring oss gärna på 070-612 46 29