Företaget

Inköpsdesign har arbetat med att förbättra lönsamheten hos svenska företag sedan starten 2001. Det finns många sätt att öka ett företags lönsamhet, men ett av de mest effektiva är att sänka sina inköpskostnader.
Vår affärsidé är att leverera slagkraftiga verktyg, metoder, kompetensutveckling och resurser som effektiviserar inköp. Vi överför kunskap och kompetens som är praktiskt tillämpbar och skapar förutsättningar för kunden att själv gå vidare efter genomfört uppdrag.

Inköpsdesign har genom åren skapat en lång referenslista på nöjda och återkommande kunder. En gedigen kvalitet i allt vi gör är vår ständiga strävan och vi är nöjda först när våra uppdragsgivare är nöjda. Våra kunder representerar olika branscher och storlekar såväl privat som offentlig sektor. Gemensamt är att de har en insikt om vikten av inköps påverkan på företagets resultat och konkurrenskraft, har beslutskraft att genomföra förändringar och därmed också realisera besparingar

Tid är pengar! Vi tar hand om våra kunders behov och vårt mål är att alltid kunna möta de krav på genomförande som behövs. Vi har alltid kunniga inköpsexperter tillgängliga på något av våra kontor som kan hjälpa till omgående när så krävs. Vi har tillsammans 100 års erfarenhet av inköp och vår styrka är bred kompetens tillsammans med ett praktiskt och professionellt angreppsätt oavsett uppdragets art eller omfattning.

Med andra ord- Inköpsdesign kan Inköp!

Rådgör med en expert

Kontakta oss för en timmes gratis rådgivning. Vi tar en diskussion om dina utmaningar och behov oavsett om detta avser utbildningsbehov, rekrytering, metodstöd eller resursstöd.

Bli kontaktad

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ring oss gärna på 010 - 516 49 80