Inköpskonsulter

INKÖPSKONSULTER

Flexibel bemanning av inköpsexpertis

Vi har kontaktnätet och erfarenheten som krävs för riktigt snabba och träffsäkra leveranser av inköpskonsulter. Alla organisationer upplever någon gång turbulenta tider eller brist på särskild spetskompetens. Vid tillfälliga arbetstoppar, behov av vikarier, skarvar mellan anställningar, eller andra tillfälliga bemanningsproblem ska ni vända er till oss. Inköpsdesign är nischade mot inköp och levererar kvaliteten det allmänna bemanningsbolaget saknar.

Vi tillhandahåller personal över hela landet till följande befattningar:

  • Inköpschef (CPO)
  • Förändringsledare Inköp
  • Inköpsspecialist
  • Kategoriansvarig/Strategisk inköpare
  • Operativ inköpare
  • Inköpsassistent

“Bemanning behöver inte vara en nödlösning för att någon säger upp sig. Det kan vara en planerad del i en effektiv organisation.”

THOMAS ROCKMYR, SÄLJANSVARIG

En stor inköpsfunktion kostar pengar och fast bemanning innebär nästan alltid viss överkapacitet. Vår bemanningstjänst gör det enkelt för företag att skapa en flexibel inköpsorganisation som kan anpassa resurser och kompetens efter situationen.

Inköpsdesign rekommenderar en fast bemanning som motsvarar ca 80 % av maximalt resursbehov, och att räkna med extern bemanning för resten. Då skär ni bort kostsam överkapacitet och får tillgång till spetskompetens när behovet uppstår. Kontakta oss om ni vill abonnera på en deltidsinköpare.

 

Mer om tjänsten och kostnadsfri rådgivning?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Läs våra senaste nyhetsbrev »

Vi behandlar dina uppgifter enligt GDPR. Läs mer här »

Ring oss gärna på 070-612 46 29