Om ditt företag inte behöver en inköpare på heltid rekommenderar vi att hyra in en inköpskonsult i Stockholm. Våra inköpskonsulter i Stockholm är experter på inköp och du vet att du får någon som verkligen kan inköp. Inköpskonsulter har koll på de senaste verktyg och tekniker som gör inköp smidigare och du kan lite på att de alltid utför jobbet på bästa sätt.

Genom att anlita en inköpskonsult i Stockholm kan du situationsanpassa jobbet när du verkligen behöver extra resurser. På så sätt skapar du möjligheten att omvandla fasta kostnader till rörliga och totalt sett sänka kostnaderna för ditt företag. Dessutom skapar du möjligheten att sänka kostnader för själva inköpen i och med att du får tillgång till inköpare med just den expertkompetens som behövs för det specifika fallet.

Vi erbjuder dig kvalificerade inköpskonsulter i Stockholm

Vi på Inköpsdesign har inköpskonsulter i Stockholm med olika kompetensprofiler och erfarenheter. Med utgångspunkt från kundens specifika krav för det aktuella uppdraget kan vi därmed säkerställa att vi erbjuder er rätt konsult.

Oavsett om du behöver en inköpschef (CPO), förändringsledare inköp, inköpsspecialist, kategoriansvarig/strategisk inköpare, operativ inköpare eller en inköpsassistent så har vi den inköpskonsult i Stockholm du söker.

Vi erbjuder er ett helhetskoncept av tjänster och produkter inom inköpsområdet. Vill du också effektivisera er inköpsprocess och sänka dina kostnader? Kontakta oss idag!

Rådgör med en expert

Kontakta oss för en timmes gratis rådgivning. Vi tar en diskussion om dina utmaningar och behov oavsett om detta avser utbildningsbehov, rekrytering, metodstöd eller resursstöd.

Bli kontaktad

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Läs våra senaste nyhetsbrev »

Vi behandlar dina uppgifter enligt GDPR. Läs mer här »

Ring oss gärna på 070-612 46 29