Behöver du hjälp att anställa nya medarbetare?

16 november 2017

Vi hjälper dig snabbt och kostnadseffektivt

Inköpsdesign samarbetar med Trygghetsrådet (TRR) sedan flera år tillbaks. Det som gör oss unika är att vi underlättar för våra kunder genom att inte skicka över ett antal CV utan istället presentera individer som vi har intervjuat och bedömt som lämpliga för uppdraget. Efter att uppdraget har signats så följer vi upp rekryteringen under ca tre månader med fördjupade samtal inom ledarskapsutveckling tillsammans med en professionell coach.

Vår syn på det omdiskuterade ämnet att
”Anställa personer över 55+”

Hur arbetar vi på Inköpsdesign?

Vi lever våra värderingar på Inköpsdesign!

Hållbarhet, Flexibilitet, Förtroende och Prestigelös.

Mer än hälften av våra aktiva konsuler är 50+. Flera av dem har fått anställning genom oss. Den senaste var 63 år och där kunden var helnöjd! Tveksamheter som råder ibland många kunder att hyra in seniora personer ställer vi oss frågande till eftersom vi har kvitto på motsatsen!

Hur tänker vi när vi rekryterar?

Vi utgår alltid utifrån kundens behov inom inköp. Vårt flexibla och prestigelösa arbetssätt utesluter inte varken ålder eller erfarenhet, vilket finns hos de som har ett långt arbetsliv.

Vad vet vi om våra konsulter?

Många har en lång erfarenhet men vill fortsätta utvecklas och är öppna för förändring och nya möjligheter.
Att ta med sig erfarenheten och gå in i en ny utmaning har gjort att flera konsulter har lyft både sig själva och företaget de kommer till. För att lyckas med framgångsrika rekryteringar har vi under många år byggt upp de resurser som krävs och finslipat vår rekryteringsprocess. Inköpsdesign rekryterar inköpschefer (CPO) och andra specialister inom inköp. Genom erfarenhet, förståelse och känsla för såväl ert företag som kandidaten, genomför vi framgångsrika rekryteringar.


« Tillbaka

Rådgör med en expert

Kontakta oss för en timmes gratis rådgivning. Vi tar en diskussion om dina utmaningar och behov oavsett om detta avser utbildningsbehov, rekrytering, metodstöd eller resursstöd.

Bli kontaktad

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Läs våra senaste nyhetsbrev »

Vi behandlar dina uppgifter enligt GDPR. Läs mer här »

Ring oss gärna på 070-612 46 29