Behöver du hjälp med rekrytering av inköpschef i Stockholm? Rekryteringsprocesser är normalt tidskrävande och felrekryteringar är kostsamma. Därför finns vi – Inköpsdesign hjälper dig med rekrytering av inköpschef. Vi är experter på rekrytering och tar hand om hela processen.

Vi är specialiserade på rekrytering till inköpsorganisationer. Genom kompetens, erfarenhet, förståelse och känsla för såväl er som kunder som kandidaten, genomför vi framgångsrika rekryteringar av inköpschefer.

Vi sköter din rekrytering av inköpschef i Stockholm

Innan vi startar processen av rekrytering av er inköpschef vill vi berätta vad ni kommer att vinna på att anlita oss. Vi erbjuder er hög kvalitet på kandidaterna, en effektiv process med genomsnittstid på 5 veckor, marknadens mest konkurrenskraftiga arvode i förhållande till kvalitet, tid och kompetens och lång erfarenhet av inköpsverksamheter.

Dessutom har vi en bred branschkunskap med ett stort nätverk och samarbete med aktörer inom olika branscher, vilket har stor betydelse för branschspecifika rekryteringar för inköp.

Kontakta oss för hjälp med rekrytering för inköp i Stockholm

Vi är lyhörda och självklart kan ni vid önskemål aktivt delta i delar i rekryteringen av inköpschef i Stockholm. Vi söker upp, attraherar och rekryterar talanger till ditt företag medan du kan fokusera på er kärnverksamhet.

Hur kan vi hjälpa dig med rekryteringen av en inköpschef i Stockholm? Ring oss så berättar vi!

Rådgör med en expert

Kontakta oss för en timmes gratis rådgivning. Vi tar en diskussion om dina utmaningar och behov oavsett om detta avser utbildningsbehov, rekrytering, metodstöd eller resursstöd.

Bli kontaktad

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Läs våra senaste nyhetsbrev »

Vi behandlar dina uppgifter enligt GDPR. Läs mer här »

Ring oss gärna på 070-612 46 29